NYELVTANULÁS KÜLFÖLDÖN 20 229-7964, 20 574-5172

Tokió – nyelvtanfolyam Tokióban


Ország: Japán

Tanulható nyelvek: JapánTanfolyamok felnőtteknek: Általános nyelvtanfolyamNyelv: japán

Ország: Japán

Város: Tokió

japán nyelviskolák >>

Japán közigazgatási központja, a japán kormány és a császár székhelye. Hozzávetőlegesen 12 millió ember – az ország lakosságának 10%-a – él Tokióban, míg a Nagy Tokió Agglomerációban 33-36 millióan laknak, és ezzel ez a világ legnépesebb urbanizált területe.

Tokió a Kantó régióban, a legnagyobb japán szigeten, Honsún fekszik. A város az ország politikai, üzleti, gazdasági, oktatásügyi és kulturális központja is egyben. Japánon belül Tokióban van a legtöbb cég központja, gazdasági intézménye, egyeteme és főiskolája, múzeuma, színháza, vásárló és szórakoztató létesítménye. Egy élettel teli város, ahol sosem fogyhatunk ki a felfedezésre váró helyekből. Tokió központjában található Roppongi, a diszkók, éttermek és éjszakai klubok negyede. Fiatalok által kedvelt szórakoztató és bevásárlónegyed a Shibuya, Harajuku és Aoyama. A legjobb múzeumok és képtárak az Ueno-koen parkban vannak, a városközponttól északra.

A tokiói Nemzeti Múzeum ad otthont a világ legnagyobb japán művészeti gyűjteményének; a Nemzeti Tudományos Múzeum és a Shitamachi Történelmi Múzeum is itt található.

Rendkívül fejlett tömegközlekedéssel rendelkezik, ez főleg a vonatra és a metróra vonatkozik. A japánok legendásan fegyelmezettek. Minden lehetséges katasztrófára felkészülnek, hiszen Tokiót már számtalanszor tette tönkre földrengés.Kérd személyre szabott árajánlatunkat!