NYELVTANULÁS KÜLFÖLDÖN 20 229-7964, 20 574-5172

Kapcsolat

Inside Word – Élményekben utazunk

Színezd ki a világod!

Törj ki a négy fal közül, és szabadítsd magad a világra! Fedezd fel a benned rejlő kalandort, tanulj nyelvet külföldön! Mi vagyunk a segítőtárs, aki mindent elintéz.

Az „élmény” nem egy közhelyes szó. Az élet értelmét adja, hogy milyen felejthetetlen kalandokat és emlékeket gyűjtesz életed során. Ettől létezel igazán. Ha lepereg a szemed előtt az a „bizonyos film”, akkor mit szeretnél látni? Némafilmet? Brazil szappanoperát? Akciófilmet? Rajtad áll. Legyél Te a rendezője életed filmjének.

Kíváncsi vagy, vagy az önéletrajzod szeretnéd színesíteni? Szeretnéd felfedezni a világot? Csukd be a szemed, és repülj messzi helyekre. Képzeld el, ahogy Kanada erdeiben barangolsz, ahogy egy koalát tartasz a kezedben Ausztráliában, vagy ahogy Máltán sütteted a hasadat csoki barnára. Tetszik az ötlet…?

Akkor böngészd át kínálatunkat, és válassz valami maradandót, mert egy élet – egy élő adás. Nem megismételhető.

Élményekben gazdag életet kíván az Inside Word csapata!

Csapatunk:

Bacsa Andrea – ügyvezető

Tanitóképzőt végzett, majd Kanadában töltött 3 évet. Itt 2 évet tanult Angol-Pszichológia szakon a George Brown College-ban, Torontoban. Hazatérte után másoddiplomát szerzett turizmus szakon. A tanulás számára élethosszig tart, hiszen minden évben talál új kihívásokat, különböző képzéseket.
Vallja, hogy itthon is mindenkinek minimum 2 idegen nyelven tudnia kell. A külföldi képzések itthon csak pozitív eredményeket hoznak.
Feladatköre: külföldi iskolák ellenőrzése, kiválasztása speciális figyelmet fordítva a magyar igényekre. Konferenciákon való részvétel, szaktudását egyre több fórumon kérik ki.

 

 

Kőrösi Andrea – program manager

Angol-orosz szakon végzett a szegedi JGYTF-n, később oklevelet szerzett egy utazásszervező-menedzser képzésen. Tanult nyelvek: angol, orosz, francia. Országok, ahol tapasztalatokat gyűjtött: Anglia, Írország, Málta, Ausztria, Németország, Franciaország, Belgium, Hollandia, Oroszország. Feladatköre: szakmai konferenciákon való részvétel, partneriskolák látogatása, tanácsadás, junior-, felnőtt-, családi, üzleti, nyelvvizsga előkészítő programok, beiratkozás, vízum ügyintézés, biztosításkötés, számlázás. Andrea számára fontos a folyamatos képzés, illetve az ügyfelekkel kialakított személyes kontaktus, hogy minél személyre szabottabb programot tudjon ajánlani a jelentkezőknek, legyen szó ifjúsági, felnőtt, vagy akár családos programról.

 

Fontos számukra, hogy olyan iskolákkal és szervezetekkel dolgozzunk, amelyeknél garantált a minőség, mind az oktatás, mind az ehhez kapcsolódó egyéb szolgáltatások területén. Ügyfeleink megelégedettsége a mi üzletünk záloga. Ennek érdekében több olyan minőségbiztosítási szervezettel állunk kapcsolatban, amelyek megbízhatóak, nemzetközi szinten is elismertek és komoly háttérrel rendelkeznek. Ilyen például a Quality English vagy az ICEF, amelyeknek hivatalos partnerei vagyunk.

 

 Ahol találkozhattál velünk:

Kilátó magazin Hírnök

Ezúton értesítünk minden kedves érdeklődőt, hogy 2011. szeptember 1-től az Inside Word Nyelvi Utaztató Központ a MasterClass cégcsoport tagjaként üzemel tovább. A MasterClass 1998 óta folytatja tevékenységét és több ezer diák köszönheti nyelvtudását a cégcsoportnak. Próbáld ki Te is!

Elérhetőségek

Cégünk KIZÁRÓLAG külföldi helyszíneken
szervez nyelvoktatást. Magyarországi nyelvtanári
állásokról kizárólag itt érdeklődjön:
https://insidewordnyelviskola.hu/hu/kapcsolat

Please note, we do not advertise teacher
positions in Hungary as we work with
language schools exclusively abroad. For local
positions please contact:
https://insidewordnyelviskola.hu/hu/kapcsolat

1137 Budapest, Pozsonyi út 33/a

Ügyfélfogadás: Előre egyeztetett időpontban.

Telefon: +36-20-229-7964 Fehérvári Melinda

+36-20-574-5172 Körösi Andrea

E-mail: info@insideword.hu

Facebook:

 

Üzenet küldés

Az alábbi űrlap kitöltésével közvetlenül küldhet üzenetet számunkra:

Név *

Az Ön e-mail cime*

Tárgy

Üzenet


Térkép:


Kérd személyre szabott árajánlatunkat!

Válogass kedvedre tanfolyamaink közül!