NYELVTANULÁS KÜLFÖLDÖN 20 229-7964, 20 574-5172

Részvételi feltételek

Részvételi feltételek

 

–  Az Inside Word külföldi nyelvi programjait az AM MasterClass Kft szervezi.

–  A program résztvevői és az AM MasterClass között a szerződés a program megrendelésével, a jelentkezés nyilvántartásába vételével, a jelentkezési díj befizetésével jön létre.

–  Lehetőség van természetes személyként vagy jogi személyként tanfolyamainkra jelentkezni.

– A program időtartamát, az egyes részszolgáltatások meghatározását, a teljesítés módját és a részvételi díj összegét a program tájékoztatója tartalmazza. A valutában megadott árak irodánk hivatalos napi árfolyamán fizetendők. Valutában történő fizetés is lehetséges, ebben az esetben kezelési költséget számítunk fel (45 GBP, 65 EUR, 65 USD).

– A feltételesen elfogadott jelentkezés esetén a szerződés akkor válik érvényessé, ha a jelentkezőt irodánk értesíti jelentkezésének végleges elfogadásáról.

–  A részvételi díj a prospektusban szereplő szolgáltatások árát tartalmazza, két részletben fizetendő:

  •  Jelentkezési díj: rövid távú tanfolyamnál (1-4 hét) 50 000 Ft, középtávú tanfolyamnál (5-7 hét) 90 000 Ft, hosszú távú tanfolyamnál (8+ hét) 150 000 Ft (jogi személynek:+ ÁFA)
  •  A tanfolyam hátralékát az utazás előtt legkésőbb 21 nappal kell befizetni (jogi személynek:+ ÁFA)
  •  A hátralék forintban történő banki átutalása esetén a teljesítés az összeg beérkezésének napja, így jelentős árfolyamkülönbség (2000 Ft-ot meghaladó) esetén a különbözet rendezendő.

–   Amennyiben a részletek befizetése késve történik, úgy irodánk jogában áll a lemondási feltételek figyelembe vételével a megrendelést visszamondani, és erről a résztvevőt köteles írásban értesíteni. A jelentkezési díj lemondás esetén nem téríthető vissza.

–  Ha a programon való részvétel teljesítése vis major következtében veszélybe kerül, akadályba ütközik, úgy mindkét fél a szerződéstől elállhat. Irodánk ilyen esetben a szolgáltatás pótlására az ügyféllel egyeztetve a legjobb megoldást javasolja.

– Lemondási feltételek:

  • A jelentkezési díj semmilyen esetben nem téríthető vissza.
  • Indulás előtt 35. napig történő visszalépés esetén a jelentkezési díjon felül befizetett részvételi díjat irodánk visszafizeti.
  • Indulás előtt 35-21. napig történő visszalépés esetén a teljes részvételi díj 30 %-át,
  • Indulás előtt 20-15. napig történő visszalépés esetén a teljes részvételi díj 50 %-át,
  • Indulás előtt 14-8. napig történő visszalépés esetén a teljes részvételi díj 70 %-át,
  • Indulás előtt 7 napon belül történő visszalépés esetén a teljes részvételi díj 100 %-át lemondási díjként számítjuk fel.

– Amennyiben a diákot a jelentkezés és kiutazás között egy hónapon keresztül semmilyen formában – telefon, email, postai levél – nem tudjuk elérni és ő sem jelez felénk, a foglalását automatikusan töröljük. A lemondási feltételekben meghatározott díj felszámításra kerül, kivéve azt az esetet, ha a partner iskola szigorúbb feltételeket szab ki.

–  Az irodát semmiféle felelősség nem terhel, ha a résztvevő a vonatkozó hatályos jogszabályokat, előírásokat nem tartja be. Az ezek megszegéséből származó többletköltség, kártérítés a résztvevőt terheli. A program során a résztvevő által harmadik személynek okozott kárért a megrendelő tartozik felelősséggel.

–  Az iroda nem köteles részvételi díjat leszállítani, ha a megrendelő a programban szereplő szolgáltatások valamelyikét nem veszi igénybe. Bármilyen helyszínen igénybe vett plusz szolgáltatásokat a helyszínen kell fizetni.

– Ha az iroda a megrendelt programot lényegesen megváltoztatja, akkor a résztvevő a módosítás közlésétől számított 3 napon belül anyagi veszteség nélkül a szerződéstől elállhat.

– A szerződés hibás teljesítésére vonatkozó kifogásokat az utazás tényleges befejezését követő 3. napig írásban kell az iroda tudomására hozni. A megjelölt határidőn túl reklamációt nem fogadunk el.

–  Irodánk felelősséget vállal arra nézve, hogy a Jelentkezési dokumentumokban feltüntetett adatokat továbbítja a partneriskolának, a nyelvtanfolyamot és az azzal kapcsolatos igényelt szolgáltatásokat lefoglalja a  résztvevőnek, a befizetett részvételi díjat eljuttatja a partneriskolának, indulás előtt a nyelvtanfolyammal kapcsolatos hivatalos dokumentumokat átadja a tanfolyami résztvevőnek.

–  Irodánk vállalja, hogy a kiutazás után a nyelvtanfolyam ideje alatt maximális segítségnyújtást biztosítunk, kiemelten 18 év alatti ügyfeleink számára (hétköznap hétfőtől csütörtökig 09.00–17.00 h között, pénteken 09.00-15.00 h között irodánk 100%-ban áll rendelkezésre, hétköznapokon az ezen kívül eső időszakokban, illetve hétvégén a nyelviskola képviselője tud segíteni).

– A nyelvtanfolyam ideje alatt felmerült problémákat az adott iskola képviselőjével kell közölni, és azt a helyszínen orvosoltatni. Minden esetben kérjük, hogy irodánkat is haladéktalanul értesítsék az esetlegesen felmerülő problémáról, hogy megfelelő segítséget tudjunk nyújtani. A közlés késedelméből, illetve a résztvevő hibás, elhamarkodott cselekedetéből eredő kárért a tanfolyami résztvevő a felelős. Késedelemmel bejelentett probléma esetén, visszamenőleges segítségnyújtás nem lehetséges.

– Figyelem: apartman vagy kollégium foglalása szabad helyek függvényében történik, hivatalos visszaigazolásig nem tudjuk garantálni a helyet, repülőjegy vásárlása csak ez után javasolt.

Megértem és elfogadom az alábbiakat:

CSOPORTOS TANFOLYAM: Amennyiben a befoglalt csoportos tanfolyamra nincs meg a minimum létszám, akkor az iskolának jogában áll a csoportos órákat magánórákra váltani, csökkentett óraszámban. A csoportos órák történhetnek délelőtt vagy délután, az iskola telítettségének függvényében.

–  ÜNNEPEK: Ünnepnapokon az iskolák zárva tartanak, tanítás nincs, az elmaradt órákat nem pótolják be. A tanítás nélküli ünnepnapok az iskolai tájékoztatókban kerülnek feltüntetésre.

SZÁLLÁS: A szállásokat a partneriskolák osztják be, a foglalások érkezésének sorrendjében. Minél hamarabb foglalja le a szállását (akár fél évvel a tervezett kezdés előtt), annál inkább figyelembe tudják venni az egyéni igényeket. A szállás pontos címét általában 7-10 nappal indulás előtt adja meg a partneriskola.

FOGADÓCSALÁD: A szállás távolsága az iskolától: általában 5-50 perc, egyéni eltérések lehetségesek. A családi szállás lehet: több tagból álló –apa, anya, gyerekek-, lehet gyerek nélküli házaspár, és lehet egyedülálló személy. A tagok lehetnek különböző vallásúak, bőrszínűek, fiatalok, idősek, vegetáriánusok, háziállat-tartók stb. A fogadócsaládok többsége nemdohányzó. Speciális kérést tudunk közvetíteni, de garanciát nem vállalunk a teljesülésre. A mosást átlag heti egyszer vállalják a családok, ezért minimális összeget felszámolhatnak. Internet a fogadócsaládnál nem feltétlenül biztosított, ha igen, az általában feláras.

KIEMELT FOGADÓCSALÁD Általában az iskolához közelebb van, külön fürdőszobát biztosítanak.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Tanfolyamkezdés előtt legalább 4 héttel, – kivéve nyáron, amikor legalább 6 héttel előbb érdemes jelentkezni, Junior tanfolyamra, illetve tengerentúlra pedig legalább 2 hónappal a tervezett kiutazás előtt javasoljuk a beiratkozást. Last-minute jelentkezést is elfogadunk, ha az iskola tud helyet biztosítani a kért időpontra. Last-minute jelentkezés (indulás előtti 4 héten belül) esetén egyes iskolák ’késői jelentkezési díjat’ számolhatnak fel.

A FOGLALÁS MÓDOSÍTÁSA: Amennyiben a foglalás írásos visszaigazolása után módosítás történik (pl. dátum, kurzus típus, szállás stb), az iskola plusz költséget számolhat fel, melyet a résztvevőnek kell rendezni.


Kérd személyre szabott árajánlatunkat!

Válogass kedvedre tanfolyamaink közül!