NYELVTANULÁS KÜLFÖLDÖN 20 229-7964, 20 574-5172

Bécs – nyelvtanulás Bécsben
Nyelv: német

Ország: Ausztria

Város: Bécs

További osztrák nyelvtanfolyam helyszínünk: Salzburg

Osztrák iskolák

A város Ausztria politikai, gazdasági, kulturális és szellemi központja, nemzetközi rangú kongresszusi és vásárváros, az ENSZ harmadik székhelye (New York és Genf mellett).
Ausztria fővárosát hamar megszerethetik a művészetet kedvelők. Hiszen itt élt Mozart, Haydn és Beethoven is. Zenekedvelők pedig ellátogathatnak az Operába, vagy felfedezhetik a zeneszerzők egykori otthonait is.
De akit inkább a képzőművészet érdekel, mindenképp nézze meg a Hundertwasser házat, ami a híres osztrák építész-festő leghíresebb műve. Vagy felkeresheti Klimt, Schile és Kokoschka műveit a Belvedere Palotában.
Érdekes látnivaló még a városban: Schönnbrunn, a császárváros barokk, nyári rezidenciája; a Stephansdom, Ausztria nemzeti jelképe, ahol fölfelé a toronyba is mehetünk, de a katakombákban is sétálhatunk; a Belvedere Palota; a Hofburg; a Mária Terézia Platz, ahol megnézhetjük a Természettudományi Múzeumot, a Művészettörténeti Múzeumot és a tér közepén álló Mária Terézia szobrot. Bécs történelmi központja zártságában egész Európa egyik legszebb belvárosának számít. A bécsi óváros császári hangulatához számos templom, palota és park is hozzájárul. A tehetős uralkodók által létrehozott gazdag gyűjtemények és a több évszázados zenei hagyományok ugyanúgy elválaszthatatlanok a bécsi óvárostól, mint a bécsi konyha kínálta kulináris élmények, és a kávéházak otthonos hangulata.
Bécsben a nyelvtanuláson kívül még rengeteg tudást, ismeretet és szépséget szívhat magába az itt tanulni vágyó.Kérd személyre szabott árajánlatunkat!