NYELVTANULÁS KÜLFÖLDÖN 20 229-7964, 20 574-5172

Auckland – nyelvtanulás Auckland-ban
Nyelv: angol

Ország: Új-Zéland

Város: Auckland

További ausztrál nyelvtanfolyam helyszíneink: Christchurch

új-zélandi iskolák

Az öblökkel és szigetekkel körülvett Auckland a Tasman-tengert és a Csendes-óceánt elválasztó keskeny földszoroson fekszik az ország északi szigetén. Két millió lakosával Új-Zéland legnagyobb városa. Ez a város vonzza a legtöbb bevándorlót, tehát a népesség folyamatosan növekszik. Szerencsére óriási területen helyezkedik el, így egyáltalán nem túlzsúfolt.
Auckland igazi kozmopolita város: a Föld minden sarkából jöttek ide bevándorlók, legtöbben azonban az európaiak vannak (főleg britek és írek leszármazottai), de az ázsiaiak száma is egyre növekszik. Jelentős számban élnek itt Új-Zéland őslakosai, a maorik is, és ebben a városban él a világ legnagyobb polinéz közössége is!
Auckland környéke tektonikailag aktív, belvárosa egy bazaltmezőre épült, az előtte elterülő egyik sziget még a 19. században is lávát öntött magából, 50-100 km-re a várostól pedig gyönyörű gejzírekben gyönyörködhetsz!
Auckland Új-Zéland üzleti és kulturális központja, illetve az ország gazdasági élete is ebben a városban összpontosul.Kérd személyre szabott árajánlatunkat!