NYELVTANULÁS KÜLFÖLDÖN 20 229-7964, 20 574-5172

Ifjúsági nyelvtanfolyamok külföldön

Mik a nyári nyelvi táborok előnyei?

  • A nyári szünet leghasznosabb eltöltési módja: világot látsz, nyelvet tanulsz, és közben számtalan élménnyel leszel gazdagabb.
  • Veled egykorúakkal tanulhatsz együtt, kifejezetten a korosztályodnak megfelelő tananyagból és tanítási módszerekkel.
  • Az órák után rengeteg szabadidős program vár rád: így válik igazi nyaralássá a kint töltött idő.
  • Az anyanyelvi környezet rendkívül intenzív nyelvtanulást tesz lehetővé, ráadásul a rengeteg szabadidős program során is csak idegen nyelven tudod majd megértetni magadat – így észrevétlenül, könnyedén fejlődik a nyelvtudásod.
  • A világ minden tájáról szerezhetsz új barátokat ebben a nemzetközi környezetben.

Mi garantálja a biztonságod?

  • Az Inside Word rendkívüli gonddal választja ki partneriskoláit. Az alábbiakban felsorolt összes ifjúsági táborban a nap 24 órájában van felügyelet. Nemcsak a tanárok jól képzettek, hanem a szabadidős programokat szervező és vezető személyek is mind szakértői a fiatalok üdültetésének.
  • A kiutazás után is folyamatosan tartjuk veled a kapcsolatot, így bármilyen problémát gyorsan tudunk orvosolni.

Általános tudnivalók

Tanfolyamkezdés

A tanfolyamok többségét július és augusztus hónapokban kínálják.

Szállás, ellátás

Jellemzően családi és kollégiumi elhelyezést kínálnak az iskolák. A kollégium minden esetben a tábor (a nyelvtanfolyam és a programok) területén vagy annak közelében található. Családi elhelyezést főleg kisvárosokban, illetve külvárosi területeken kínálnak. Mindenhol teljes ellátást kapsz, de néhány helyszínen félpanziót is kérhetsz.

Programok

A nyári táborok fontos alkotóelemei a szabadidős programok. A kínálat helyszínenként változik, de általában sportolási lehetőségek és versenyek, vetélkedők, játékok, városnézés, bulik, filmvetítés, kirándulások, helyenként kézművesség, tánctanulás, színjátszás és még számtalan egyéb elfoglaltság vár rád. A kollégiumi szállást választók több programon vehetnek részt, mivel az iskola akár minden délutánra és estére kínál közös programot. Minden iskola szervez hétvégi kirándulásokat is.


Kérd személyre szabott árajánlatunkat!

Válogass kedvedre tanfolyamaink közül!