NYELVTANULÁS KÜLFÖLDÖN 20 229-7964, 20 574-5172

Egyetemi előkészítő tanfolyamok külföldön


Melyik egyetemistának ne jutott volna eszébe, hogy milyen jó lenne külföldi felsőoktatásban részt venni, az ottani egyetemi életbe belelátni, vagy éppen megmérettetni egy másik ország egyetemén? A külföldi egyetemen eltöltött évek előnyeit sokáig sorolhatnánk: a hallgató megismer egy addig ismeretlen kultúrát, bővíti oktatási szokásokkal kapcsolatos ismereteit, és mindeközben legalább egy idegen nyelvet is elsajátít. A külföldön végzett tanulmányok az önéletrajzban is rendkívül jól mutatnak, sokkal jobb álláslehetőségek várnak azokra a pályázókra, akik külföldi felsőoktatásban szerzett tapasztalatot vagy külföldi diplomát tudnak felmutatni. Az európai uniós csatlakozással az egyetemek közötti átjárhatóság egyszerűbb lett, ráadásul a legtöbb európai országban most már a magyar hallgatók is kedvező áron tanulhatnak. Az Inside Word külföldi partnerei által szervezett egyetemi előkészítő tanfolyamok révén teszi lehetővé számodra, hogy külföldi egyetemi képzésben vehess részt.

Az egyetemi előkészítő tanfolyamok előnyei:

  • Az egyetemi előkészítő tanfolyamok célirányos, így rendkívül hasznos nyelvfejlesztő kurzusok.
  • A nyelvi felkészítés mellett az iskolák a felvételiben is segítséget nyújtanak: tanácsot adnak azzal kapcsolatban, hogy hova, milyen szakra érdemes jelentkezni.
  • Az előkészítő-tanfolyamon sok hasznos információval gazdagodsz az adott ország oktatási rendszeréről, ami szintén megkönnyíti a későbbi egyetemi tanulmányaidat.
  • Az iskolák általában számos felsőoktatási intézménnyel állnak kapcsolatban. Bizonyos egyetemekre sikeres tanfolyam esetén egyenes a felvétel, más intézményekbe pedig könnyebb a bejutás egy egyetemi előkészítő tanfolyam elvégzése után.
  • Bármennyire is vonzó a külföldi egyetemen történő tanulás, a jelentkezők nyelvtudása ritkán éri el a kívánt szintet. Az egyetemi előkészítő tanfolyamok célirányosan fejlesztik a nyelvtudásodat úgy, hogy utána minimális nehézséget okozzon az, hogy tanulmányaidat idegen nyelven folytasd.TANFOLYAMAINK


Kérd személyre szabott árajánlatunkat!

Válogass kedvedre tanfolyamaink közül!