NYELVTANULÁS KÜLFÖLDÖN 20 229-7964, 20 574-5172

Angol nyelvtanfolyamok külföldön

AngliaAngol nyelvtanulás

Anglia az Egyesült Királyság legnagyobb országa, és az angol nyelvtanulók egyik legkedveltebb úti célja, Nagy-Britannia déli és középső kétharmadát öleli fel. Közkedveltségét elsősorban a vidéki városok természeti szépségeinek, valamint a főváros kulturális és építészeti értékeinek köszönheti. Több mint 1000 kilométernyi gyönyörű tengerpart, és a világ számos híres látnivalója várja az ide látogatókat. Nyelvtanfolyam helyszíneink:
London, Brighton, Oxford, Cambridge, Hastings, Manchester, Torbay, Bournemouth, Cheltenham
Tovább az országismertetőre >> Tovább az iskolák listájára >>

AusztráliaAngol nyelvtanulás

Ausztrália az egyetlen olyan ország, amely egy egész kontinensre kiterjed, 7,7 millió négyzetkilométernyi területével az egyik legnagyobb ország és egyben a legkisebb kontinens. Területén hatalmas, alacsony fennsíkok, romos őshegységek, szigethegyek találhatók, állat és növényvilága pedig különleges és egyedülálló. Nyelvtanfolyam helyszíneink:
Sydney, Brisbane, Cairns, Melbourne, Perth, Darwin
Tovább az országismertetőre>> Tovább az iskolák listájára >>

ÍrországAngol nyelvtanulás Írországban

Írország az Ír-sziget déli részén fekszik (a sziget északi részén fekvő Észak-Írország Nagy-Britanniához tartozik). Írországra gondolva elsősorban az ír pubok, valamint a gyönyörű zöldellő tájak jutnak eszünkbe. Rendkívül sokszínű ország: a főváros modern nyüzsgése, az üzletek, kávézók és éttermek sokasága, a fesztiválok forgataga, a gyönyörű ír vidéki tájak megnyugtató szépsége felejthetetlen élményekkel ajándékozzák meg a látogatókat. Nyelvtanfolyam helyszíneink:
Duplin, Bray, Malahide
Tovább az országismertetőre>> Tovább az iskolák listájára >>

KanadaAngol nyelvtanulás Kanadában

Kanada, a világ második legnagyobb országa, az Atlanti-óceántól a Csendes-óceánig terjed, északon pedig a Jeges-tengerig mossa partjait. Az ország egy tíz tartományból és három területből álló föderáció, melynek fővárosa Ottawa.
Nyelvtanfolyam helyszíneink:
Toronto, Vancouver
Tovább az országismertetőre >> Tovább az iskolák listájára >>

MáltaAngol nyelvtanulás

Málta a Földközi-tengeren található, nagyon kis szigetország, területe mindössze 316 km2. A 3 szigetből (Málta, Gozo és Comino) álló ország mindössze 93 km-re fekszik délre Szicíliától, kis mérete ellenére azonban számos látnivalóval, történelmi emlékkel és mediterrán hangulattal várja a kirándulókat és nyelvtanulókat egyaránt. Nyelvtanfolyam helyszíneink:
St. Julians, St. Paul’s Bay, Gzira, Valletta, Pembroke
Tovább az országismertetőre >> Tovább az iskolák listájára >>

SkóciaAngol nyelvtanulás

Skócia Nagy-Britannia második legnagyobb országa, a Brit-sziget északi részén terül el. A skót királyság 1707-ig független állam volt, mikor az Acts of Union alapján egyesült Anglia és Skócia, és ezzel hivatalosan is létrejött Nagy-Britannia. Skócia azonban megtartotta saját törvénykezési és oktatási rendszerét és saját egyházát. Saját kultúráját és nemzeti öntudatát mindmáig megőrizte. Nyelvtanfolyam helyszínünk:
Edinburgh
Tovább az országismertetőre >> Tovább az iskolák listájára >>

Új-ZélandAngol nyelvtanulás

A világ egyik legelszigeteltebb országa a fantasztikus életstílusáról és természeti szépségéről híres.
A szubtropikus északi térségtől a hegyvidéki déli területekig minden megtalálható a szigetein: napos tengerpartok, hófedte hegycsúcsok, kristálytiszta tavak, füstölgő vulkánok, gleccserek, sőt még ősi fjordok is. Nyelvtanfolyam helyszíneink:
Auckland, Christchurch, Queenstown
Tovább az országismertetőre >> Tovább az iskolák listájára >>

USAAngol nyelvtanulás

Az Amerikai Egyesült Államok független szövetségi köztársaság, melyet ötven tagállam és egy szövetségi kerület alkot. Az ország nagy része, 2 államot kivéve, az észak-amerikai kontinens középső részén terül el. A földrész északnyugati részén található Alaszka állam, Kanada szomszédságában, az 50. tagállam pedig Hawaii, mely a Csendes-óceánban található szigetcsoport. Nyelvtanfolyam helyszíneink:
Boston, Chicago, Fort Lauderdale, Los Angeles, Miami, New York, Philadelphia, San Francisco, Washington
Tovább az országismertetőre >> Tovább az iskolák listájára >>


Kérd személyre szabott árajánlatunkat!

Válogass kedvedre tanfolyamaink közül!