NYELVTANULÁS KÜLFÖLDÖN 20 229-7964, 20 574-5172

Philadelphia – nyelvtanfolyam Philadelphiában
Nyelv: angol

Ország: USA

Város: Philadelphia

További nyelvtanfolyam helyszíneink:
Boston, Chicago, Fort Lauderdale, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco,
Washington D.C.

Tovább a nyelviskolák listájára>>

Az 1 500 000 fő lakosú Philadelphia Pennsylvania állam legnagyobb, és az ország 5. legnépesebb városa. A gyakran lazán csak Phillyként emlegetett város az USA történelmileg egyik legjelentősebb városa, a 18. században ez volt a legnépesebb város az Egyesült Állanok területén. Philadelphia adott otthont az USA első állatkertjének és kórházának. Legismertebb épülete az Independence Hall, itt írták alá a Függetlenségi Nyilatkozatot, itt tervezték meg a zászlót, és itt fogadták el az Egyesült Államok alkotmányát.

Philadelphia fontos kereskedelmi és kulturális központ, sok múzeumot látogathatsz itt meg, ezért érdemes huzamosabb ideig maradni. Nézd meg a Rodin Múzeumot gyűjteményét, és szakíts elég időt a Művészetek Múzeumának meglátogatására is, mert ez az Egyesült Államok egyik legnagyobb képtára.

Philadelphiában találkozik a párás szubtrópusi és a párás kontinentális éghajlat. A nyarak forrók és fülledtek, az ősz és a tavasz enyhe időjárású, a tél hideg, de nem kiemelkedően az. A csapadékeloszlás egész évben egyenletes.

Az USA fővárosa volt

– Talán kevesen tudják, hogy Philadelphia Washington, D.C. előtt, 1790-1800 között az Egyesült Államok ideiglenes fővárosa volt, amíg a mai főváros megépült.Kérd személyre szabott árajánlatunkat!