NYELVTANULÁS KÜLFÖLDÖN 20 229-7964, 20 574-5172

Miami – nyelvtanfolyam Miamiban
Nyelv: angol

Ország: USA

Város: Miami

További nyelvtanfolyam helyszíneink:
Boston, Chicago, Fort Lauderdale, Los Angeles, New York, Philadelphia, San Francisco,
Washington D.C.

Tovább a nyelviskolák listájára>>

Miami 410.000 lakosával Florida legnépesebb városa, fontos kereskedelmi, média- és szórakoztatóipari központ, gyakran emlegetik Amerikai Riviéra néven. A várost gyönyörű tengerpartjai és a híres Florida Everglades nemzeti park teszik felejthetetlenné, de itt található a világ legszebb uszodája, a Venetian Pool is. Az Ocean Drive sétány az USA egyik leggyönyörűbb tengerparti sétánya. Az állandó napsütés és a nyüzsgő éjszakai élet mágnesként vonzza a szórakozásra és kikapcsolódásra vágyókat. Magas felhőkarcolói közül kiemelkedik a 240 méteres Four Seasons Hotel épülete, ami az Egyesült Államok harmadik legmagasabb épülete. A híresen élhető város ismert tiszta és rendezett utcáiról, friss levegőjéről is, 2008-ban elnyerte az Amerika legtisztább városai címet.

Éghajlata egész évben meleg, trópusi, a nyarak forrók és nedvesek, a telek pedig melegek és szárazak. A hőmérséklet sosem esik 16 C° alá. A nyár májustól októberig tart, 24°C feletti hőmérséklettel. A hurrikánok is leginkább nyáron érkeznek a térségbe. Miami az Egyesült Államok legesősebb városának számít.

Hírességek városa

– Miami számos híres lakóval büszkélkedhet. Itt született 1974-ben kubai szülőktől Eva Mendes amerikai színésznő, akit többek között a Halálosabb iramban, a Volt egyszer egy Mexikó, az Időzavarban és a Nők című filmekből ismerhetsz.

– Miamiban töltötte diákéveit Gloria Estefan kubai származású énekesnő, sőt a miami nemzetközi reptéren angol-spanyol-francia fordítóként dolgozott egyetemi évei alatt.
– 5 éves korától élt Miamiban a kubai származású színész, Andy Garcia (A keresztapa III., Kimondatlan, Ocans’s Twelve, Ocean’s Thirteen), itt végezte el a középiskolát és az egyetemet is.Kérd személyre szabott árajánlatunkat!