NYELVTANULÁS KÜLFÖLDÖN 20 229-7964, 20 574-5172

Fort Lauderdale – nyelvtanfolyam Fort Lauderdale-ben
Nyelv: angol

Ország: USA

Város: Fort Lauderdale

További nyelvtanfolyam helyszíneink:
Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, Philadelphia, San Francisco, Washington D.C.

Tovább a nyelviskolák listájára>>

A 185 000 lakosú floridai város fantasztikus klímájának köszönhetően az USA egyik legkedveltebb üdülőhelye, kiterjedt csatornarendszere miatt Amerika Velencéjének is nevezik. Kikötőjében csodás jachtok látványában gyönyörködhetsz, és üdülővárosi jellegéből kifolyólag rengetek étterem és szórakozóhely biztosítja, hogy az angol nyelvórák után kellemes estében és felhőtlen szórakozásban legyen részed. A város 11 km hosszan elterülő strandja feledhetetlen tájképével és ragyogó napsütésével igazi testi-lelki felüdülést nyújt, ha tehát strandolásra, szórakozásra, igazi floridai hangulatra vágysz, válaszd ezt a napsütötte várost!

A terület első lakói a Tegesta indiánok voltak, majd a spanyol gyarmatosítóktól Anglia vette át a területet az 1763-as párizsi béke során. Nevét a floridai háború idején kapta az erődök építésének köszönhetően.

A város Dél-Florida trópusi klímájával rendelkezik, kellemes óceáni szellővel. Csak 2 évszak van, melyek között kicsi a különbség: a nyarak (májustól októberig) csapadékosabbak, 30-32°C közötti csúcshőmérséklettel, a telek szárazabbak, 24-28 °C-os csúcshőmérséklettel. 15 °C alá nagyon ritkán esik a hőmérséklet, és szinte sosem fagy. A hurrikánszezon júniustól november végéig tart, a leghevesebb viharok szeptemberben és októberben vannak, a két legerősebb a Katrina és a Wilma. Legyél tehát óvatos, ha lehetséges, inkább ne ebben az időszakban utazz – az év többi részében biztos szép élményekben lesz részed ebben a csodálatos klímájú városban.

Szereted az autósmozit?

– Ha igen, akkor Fort Lauderdale-ben elemedben leszel! A Fort Lauderdale Swap Shopban található a világ legnagyobb autósmozija, 13 vetítővászonnal. Érdemes kipróbálni!Kérd személyre szabott árajánlatunkat!